PRIVĀTUMA NOSACĪJUMI UN SĪKDATŅU IZMANTOŠANA

Šajā lapā tiek izmantotas sīkdatnes. Turpinot pārlūkot šo lapu, jūs piekrītat izmantot mūsu sīkdatnes. Privātuma nosacījumi un sīkdatņu izmantošana (cookies)

Pievienots 19.02.2019

Citroën turpina inovāciju un drošsirdības simtgadi, kas ir veltīta kustības brīvībai, ar Ami One konceptauto prezentāciju Ženēvas auto izstādē 2019. Jaunais konceptauto ir pilnībā elektrisks un apvieno jaunākās paaudzes tehnoloģijas ar mobilitāti pilsētā, piešķirot autovadītājam brīvību un mieru. Sekojot zīmola sauklim “Jūsu iedvesmots”, Ami One konceptauto ir atbilde uz klientu vēlmēm un videi draudzīgu automašīnu izaicinājumiem pilsētā. Šis konceptauto ilustrē Citroën vīziju par brīvību pilsētā, ko atspoguļo #LibertyElectriCityMobility (BrīvībaElektriskāPilsētaMobilitāte):

- Brīvība izmantot ikvienam: Ami One vadīšanai nav nepieciešama autovadītāja apliecība, jo tās inovatīvā globālā digitālā ekosistēma veicina modernu, pozitīvu un plaši pieejamu mobilitāti. Jaunā ekosistēma ievieš izmaiņas ierastajā kārtībā, piedāvājot izmantot automašīnu "pēc pieprasījuma" periodā no 5 minūtēm līdz 5 gadiem ar auto koplietošanas, īres vai pirkšanas iespējām. Automašīna ir aprīkota ar īpašu mobilo lietotni, kas ļauj vadītājiem efektīvi pārvaldīt savu auto ar pakalpojumu portāla palīdzību, kas atvieglos ikvienu braucienu.
 

- Kustības brīvība: 100% elektromobilis ar oriģinālu dizainu nodrošina ultra kompaktu un vieglu pārvietošanās veidu pilsētas centrā diviem cilvēkiem. 

- Brīvība būt modernam: droša, pārliecināta un krāsaina personībā, kā arī simetriskais un oriģinālais dizains padara šo automašīnu par stila un ērtības iemiesojumu pilsētā: Konceptauto identitāte un modernais izskats ir atspoguļoti īpašā preču klāstā, kas ir pieejams e-veikalā www.lifestyle.citroen.com

Darbvirsmas versija