PRIVĀTUMA NOSACĪJUMI UN SĪKDATŅU IZMANTOŠANA

Šajā lapā tiek izmantotas sīkdatnes. Turpinot pārlūkot šo lapu, jūs piekrītat izmantot mūsu sīkdatnes. Privātuma nosacījumi un sīkdatņu izmantošana (cookies)

Pievienots 29.06.2018

Uz Tartu un tuvākās apkārtnes ceļiem no 13. līdz 15. jūlijam notiks reģiona lielākais autosporta notikums Shell Helix Rally Estonia. Rallija svētku ietvaros Citroën pirmo reizi Baltijas valstīs prezentēs trešās paaudzes Berlingo. Jauna automašīna tiks atklāta publikai piektdienas vakarā Tartu izstādes zonā. Jaunais Berlingo būs pieejams apskatei visiem interesentiem visu rallija brīvdienu garumā.

Vairāk nekā 20 gadu garumā Citroën Berlingo ir bijis Baltijā visvairāk mīlētais universālis, bet furgona versija ir visvairāk pārdotākā automašīna komerctransporta segmentā. Jaunais Berlingo ir pieejams divos garumos, bet abi modeļi ir pieejami ar 5 vai 7 sēdvietām. Tāpat jaunās paaudzes Berlingo ir aprīkots ar jaunu dzinēju klāstu, pilnībā jaunu 8-pakāpju automātisko pārnesumkārbu, 8 collu skārienjutīgo multimediju ekrānu, kā arī 19 autovadītāja atbalsta sistēmām. Jaunais Berlingo nonāks pārdošanā septembrī. Cena sākot no 13 900 €.

Rallija sacensībās Shell Helix Rally Estonia piedalīsies dažādas komandas, tai skaitā arī Citroën Total Abu Dhabi World Rally Team. Pie Citroën C3 WRC sēdīsies Kreigs Brīns un viņa stūrmanis Skots Mārtins, kas sacentīsies ar labākajiem WRC sērijas autobraucējiem Ottu Tjanaku un Heidenu Peddonu.

Darbvirsmas versija