PRIVĀTUMA NOSACĪJUMI UN SĪKDATŅU IZMANTOŠANA

Šajā lapā tiek izmantotas sīkdatnes. Turpinot pārlūkot šo lapu, jūs piekrītat izmantot mūsu sīkdatnes. Privātuma nosacījumi un sīkdatņu izmantošana (cookies)

Pievienots 24.05.2018

Citroën atklāju jauno, eiropā ražoto C5 Aircross apvidus auto: ultra-modulārs apvidus auto ar unikālu personību komfortablai ceļošanai.

Īstenojot savus apvidus auto segmenta iekarošanas plānus, Citroën šodien jaunā C5 Aircross apvidus auto Eiropas versiju. Zīmola jaunās paaudzes apvidus auto tika radīts klientiem ar unikālu un spēcīgu personību, ļaujot izvēlieties tieši savu unikālo auto pateicoties 30 iespējamajām virsbūves elementu kombinācijām. Jaunais C5 Aircross ir Citroën Advanced Comfort® programmas vēstnieks, un ir modulārākais un ērtākais apvidus auto visā segmentā. C5 Aircross ir aprīkots ar piekari ar progresīvajiem hidrauliskajiem spilveniem (Progressive Hydraulic Cushions®) un paaugstināta komforta sēdekļiem, piedāvājot pavisam jaunu, bet tikai Citroën raksturīgu ceļošanas pieredzi. Jaunajam modulim ir raksturīga līdz šim neredzēta modularitāte, ko nodrošina trīs individuāli, atsevišķi kustīgi, saliecami un atgāžami sēdekļi, kā arī bagāžas nodalījuma ietilpība no 580 l līdz 720 l, kas ir lielākā savā klasē. Modernais C5 Aircross apvidus auto ir aprīkots ar 20 vadītāja atbalsta sistēmām, tai skaitā Highway Driver Assist, otrā līmeņa autonomās braukšanas sistēmu, saķeres kontroles sistēmu un sistēmu braukšanai lejup no kalniem piedzīvojumiem ārpus ierastajiem rāmjiem. Automašīna ir aprīkota ar sešām jaunākās paaudzes tehnoloģijām, tai skaitā viedtālruņa bezvada uzlādes tehnoloģija. Francijā, Rennes-La Janais rūpnīcā ražotais apvidus auto būs pieejamas Eiropā un visā pasaulē 2018. gada beigās, bet 2019. gadā kļūs par pirmo Citroën automašīnu, kas ir pieejama arī uzlādējamā hibrīda versijā.

Pēc C3 Aircross veiksmīgās ienākšanas tirgū, pārdodot 80 000 vienības, C5 Aircross prezentācijas Ķīnā, kur jau ir pārdotas 40 000 automašīnas, kā arī C4 Aircross prezentācijas Pekinas auto izstādē, Citroën turpina savu apvidus auto starptautisko uzvaras gājienu, atklājot C5 Aircross modeļus Eiropai.

Uzklausot mūsu klientu vēlmes, mēs vairs nevēlamies atteikties no praktiskuma ārējā tēla dēļ, un tāpēc Citroën ienāk apvidus auto segmentā, kas ir augošs tirgus, kurā tiek pārdota ceturtdaļa no visām automašīnām pasaulē, lai piedāvātu autobraucējiem alternatīvu izvēli. Citroën ir izveidojis pievilcīgu dizainu, bet radījis pavisam jaunu automašīnas komforta līmeni. Šis modelis demonstrē zīmola spēju pielāgoties klientu vēlmēm, saglabājot savu unikālo identitāti, zīmolam raksturīgo komforta līmeni un radot jaunu apvidus auto paaudzi.

Jaunais C5 Aircross: unikāla personība

Pateicoties savai spēcīgajai personībai, jaunais C5 Aircross izceļas citu apvidus auto vidū ar savu unikālo, enerģētisko un pārliecināto attieksmi. Jaunais 4,5 metrus garais, spēcīgais un muskuļotais apvidus auto izceļas savā segmentā ar tā plūstošajām formām, ko papildina spilgtie Airbump® elementi, diski ar 720 mm diametru, 230 mm pacēlums virs zemes un Citroën raksturīgie jumta reliņi. Automašīnas salons piešķir drošības un plašuma sajūtu, ko nodrošina horizontāli izvietotais panelis, centrālā konsole, patīkamie materiāli un ērtie sēdekļi, bet automašīnas augstums ļauj droši pārskatīt un kontrolēt situāciju uz ceļiem.

Līdzīgi kā citiem jaunākajiem Citroën modeļiem, C5 Aircross ir aprīkots ar plašām individualizēšanas iespējām. Pircējiem ir pieejamas 30 kombinācijas, ko nodrošina septiņas pieejamās virsbūves krāsas, divu toņu jumts un trīs "Krāsu komplekti", kuros ietilpst priekšējā bampera krāsainie elementi, Airbump® uz priekšējām durvīm, kā arī jumta reliņi. Tāpat izvēlei ir pieejami piecas dažādas salona apdares materiālu un krāsu, kas nodrošina patīkamu un ērtu dizainu "casual chic" stilā.

Jaunais C5 Aircross: ērtākais un modulārākais apvidus auto savā segmentā

Citroën Advanced Comfort® programmas vēstnieks, jaunais C5 Aircross apvidus auto, izceļas ar rūpīgo pieeju komfortam un salona dizainam. Šim modelim ir raksturīgs Citroën komforta līmenis un divas svarīgas inovācijas: Citroën piekare ar progresīvajiem hidrauliskajiem spilveniem (Progressive Hydraulic Cushions®) un paaugstinātas ērtības sēdekļiem, kas nodrošina nepārspējamu komfortu un lielisku pieredzi brauciena laikā visiem pasažieriem.

Jaunais C5 Aircross piedāvā unikālu modularitāti, kas ir raksturīga tikai Citroën, izmantojot, ar trim atsevišķiem, kustīgiem, saliekamiem un saliecamiem aizmugurējiem sēdekļiem un labāko savā klasē bagāžas nodalījuma apjomu: no 580 līdz 720 litriem.

Jaunais C5 Aircross: nākamās paaudzes apvidus auto ar jaunākajām tehnoloģijām

Atbilstoši mūsdienu tehnoloģiskajiem sasniegumiem, C5 Aircross ir aprīkots ar 12,3” TFT digitālo rīku kopu un 8” skārienekrānu, kā arī 20 jaunākās paaudzes autovadītāja atbalsta sistēmas, tai skaitā Highway Driver Assist, divu līmeņu autonomās braukšanas sistēma un sešas jaunākās paaudzes savienojamības tehnoloģijas. Jaunais, ultra modernais apvidus auto ir aprīkots ar bezvadu viedtālruņu uzlādes tehnoloģijām un ConnectedCAM Citroën®. C5 Aircross ir aprīkots ar efektīviem augstas veiktspējas 130 līdz 180 zirgspēku dzinējiem un automātisko EAT8 ātrumkārbu, kā arī 2019. gada beigās tieši C5 Aircross kļūs par pirmo Citroën automašīnu ar elektriskā hibrīda tehnoloģiju (PHEV).

Francijā, Rennes-La Janais rūpnīcā ražotais, jaunais C5 Aircross apvidus auto Eiropā pārdošanā nonāks 2018. gada beigās.

"Es ar lielu prieku šodien prezentēju jauno C5 Aircross apvidus auto, kas ir ražots Francijā, un tiks pārdots 92 valstīs visā pasaulē. Nākamās paaudzes apvidus auto Citroën jaunajā klāstā ir saglabā zīmolam raksturīgās īpašības: dizains, komforts un modularitāte. Jaunais C5 Aircross apvidus auto ir Citroën flagmanis un atslēga zīmola starptautiskajai izaugsmei."

Linda Džeksone (Linda Jackson), Citroën CEO

Darbvirsmas versija