PRIVĀTUMA NOSACĪJUMI UN SĪKDATŅU IZMANTOŠANA

Šajā lapā tiek izmantotas sīkdatnes. Turpinot pārlūkot šo lapu, jūs piekrītat izmantot mūsu sīkdatnes. Privātuma nosacījumi un sīkdatņu izmantošana (cookies)

Pievienots 26.12.2016

Mēnesi pirms 2017. gada FIA World Rally čempionāta sākuma Montekarlo, Citroën Racing Abu Dabī oficiāli atklāj savu C3 WRC.

Kopš savas dibināšanas 1919. gadā, Citroën vienmēr ir pārsteidzis ar savu spēju pieņemt drosmīgus un sportiskus izaicinājumus. 20. gadsimta 50-jos gados zīmola modeļi izcīnīja savas pirmās uzvaras rallijā. Tomēr tikai 80. gadu sākumā mūsdienu periods pa īstam sākās. 2016. gadā Citroën nolēma atgriezties WRC ar jauno C3, kas ir zīmola komerciālās ofensīvas simbols. Un jauna nodaļa šajā aizraujošajā stāstā var sākties…

MUSKUĻOTS IZSKATS

Citroën C3 WRC muskuļotais izskats un unikālā morfoloģija ir pamanāma momentāni. Tāpat kā standarta C3, WRC auto ir pārpilns ar enerģiju un svaigumu, ko atbalsta raupjš spēks.  Aerodinamiskās izmaiņas, kas kļuva pieļaujamas pateicoties atvieglotiem noteikumiem, dod neatsveramu ieguldījumu automašīnas veiktspējā.

Visbeidzot iespaidīgs aizmugurējais spoileris noslēdz aerodinamisko sistēmu. Tas sastāv no zemākas „liekšķeres” un daudz sarežģītāku augšējo līmeni. Efektivitātes uzlabošanai, spoileris ir novietots vairāk atpakaļ un paaugstināts par 50 mm, salīdzinot ar iepriekšējiem noteikumiem.

NO PILSĒTAS UZ PUTEKĻU MĀKOŅOS

Jaunā Citroën C3 WRC dizainu ir neiespējami nepamanīt.

Darbvirsmas versija