PRIVĀTUMA NOSACĪJUMI UN SĪKDATŅU IZMANTOŠANA

Šajā lapā tiek izmantotas sīkdatnes. Turpinot pārlūkot šo lapu, jūs piekrītat izmantot mūsu sīkdatnes. Privātuma nosacījumi un sīkdatņu izmantošana (cookies)

Pievienots 01.12.2017

Eiropas Gada auto balvas žūrija no 37 pretendentiem oficiāli izvēlējusies septiņus finālistus. Jaunais Citroën C3 Aircross kompaktais SUV ir viens no kandidātiem šajā prestižajā konkursā. “Gada auto 2018” titula ieguvējs tiks nosaukts 5. martā Ženēvas Starptautiskajā autošovā.

Gada auto organizatoru komiteja šo apbalvojumu ir piešķīrusi katru gadu kopš 1964. gada. Balsošanā piedalās sešdesmit žurnālisti no 23 Eiropas valstīm. Uzvarētājs tiek izvēlēts, pamatojoties uz dažādiem kritērijiem, tostarp kvalitātes un cenas attiecību, dizainu, komfortu, drošību, tehnoloģijām un ekoloģiskajām īpašībām.

Jaunais Citroën C3 Aircross kompaktais apvidus auto ir viens no septiņiem “Gada auto 2018” finālistiem. Ar unikālām līnijām un spēcīgu, oriģinālu raksturu, jaunais C3 Aircross kopš oktobra sākuma ir saņēmis jau vairāk nekā 25 000 pasūtījumu. Klientus piesaista tā salons, kurā ir izmantotas Citroën unikālas zināšanas par plašumu, modularitāti un apgaismojumu. Piedāvājot augstu komforta un drošības līmeni, tajā ir iekļautas 12 jaunākās braukšanas atbalsta tehnoloģijas un četras savienojumu tehnoloģijas. Tas arī ir nopelnījis 5 zvaigznes Euro NCAP testā.

2017. gada pirmajā pusē tika reģistrēti 426 000 jauni Citroën – sešu gadu rekords un pieaugums par 5,6%, salīdzinot ar to pašu periodu 2016. gadā. Jaunais Citroën C3 Aircross kompaktais SUV pievienojas pirms gada klajā laistajam jaunajam C3 – bestselleram no Citroën piedāvājuma, kas kopš tā prezentācijas ir pārdots vairāk kā 200 000 eksemplāros. Šie modeļi ir Citroën zīmola atsvaidzināšanas kampaņas pamatā un palīdzēs tam turpināt uzrādīt labu sniegumu.

Pēc septiņu finālistu salīdzinošās pārbaudes 2018. gada februārī, modelis, kas saņems visvairāk balsu, iegūs prestižo “Gada auto” titulu un tiks apbalvots 2018. gada 5. marta vakarā pirms Ženēvas Starptautiskā autošova atklāšanas.

 

Darbvirsmas versija